måndag 6 december 2010

Gamla känslor försvinner inte?

.
Heej! Det var länge sen man skrev här!!

Jag har tyvärr inte orkat skriva i bloggen, men nu känner jag att jag vill skriva av mig! Jag har det lite jobbigt med känslor just nu tyvärr "/

Jag har som sagt en killkompis som jag gillar att prata med och grejer, jag hör av mig till honom ganska ofta och så och nu känner jag att jag börjar gilla honom mer och mer men vet ändå inte om det är riktigt såna känslor så att jag gillar honom mer än en kompis eller om jag gillar honom väldigt mycket som en kompis bara.. Tyvärr så vet jag inte heller om jag vill gilla honom som bara en kompis eller om jag vill gilla honom mer än en kompis!

På ett sätt känns det också att han inte gillar mig på samma sätt, för de första för att han aldrig hör av sig om jag inte gör de, för de andra pratar vi inte som förr och jag vill inte säga ngt ang mina känslor heller för att jag vet inte  riktigt hur jag känner för honom och för att jag är ganska säker på att han inte känner på samma sätt som mig! Så vi struntar i att säga ngt och bara gå vidare! Behövde nog bara att skriva av mig!

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Äldre inlägg